مقاله ها

1 – بیوگرافی                                                                                         dr.razavilkoiik

نام : احسان

نام خانوادگی : رضوی

رشته : برق

گرایش : کنترل

مقطع : دکتری تخصصی ( ph-D )

آدرس : خراسان رضوی مشهد قاسم آباد بلوار امامیه امامیه 42 ساختمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

دفتر مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد

تلفن : 36224822 - 051

2 ـــ رزومه تحصیلی

مدرک

رشته

کارشناسی

مهندسی برق- الکترونیک

کارشناسی ارشد

مهندسی برق- کنترل

دکتری تخصصی

مهندسی برق- کنترل

3 ـــ سوابق پژوهشی

ژورنال ها

[1] S. Ehsan Razavi ," A Closed Loop Control Approach for Online Laser Power Adjustment during Heat Therapy Process in the Presence of Nanoparticles", Lasers in Engineering, PHILADELPHIA,University, USA,VOL 32- Number 1-3(2016) ( ISI)

[2] S. Ehsan Razavi,Mohammad Ali Nekoui ,Mohammad Reza Jahed-Motlagh,"A Novel Approach to Control the  Temperature of Nanoparticles’ Targeted Site", Journal of Computational and Theoretical Nanoscience- American Scientific Publishers ,Vol 12-492-500 (2015) (ISI) .

[3] S. Ehsan Razavi, ," A Neural Controller for Online Laser Power Adjustment during the Heat Therapy Process in the Presence of Nanoparticles" ,Submitted to Australasian Physical & Engineering Sciences in Medicine – Speringer (2016)  ( ISI) .

[4] Alireza Alfi, S.Ehsan Razavi and Amir Hassannia," GA-Based Fuzzy State Feedback Controller applied to a Nonlinear Power System", The Journal of American Science, 2012(ISI)

[5] Hames Khodadai, S.Ehsan Razavi and Hossein Ahmadi-Noubari,"  A Comparison between Neural Networks and Wavelet Networks in Nonlinear System Identification", Research Journal of Applied Sciences, Engineering and Technology,2012 (ISI)

[6] S. Ehsan Razavi, Abdollah Babaei,"New Technique to improve Power System Stabilizer performance by Genetic Algorithm",",The Journal of American Science, 2011 (ISI)

[7] S. Ehsan Razavi, A. Babaei," Modification of IEEE Model for Metal Oxide Arresters Against Transient Impulses Using Genetic Algorithms",Australian Journal of Basic and Applied Sciences, 2011(ISI)

[8] S. Ehsan Razavi, "Shift Register Design Using D-Flip flop with Low Power Consumption and High Speed", International Journal of Science and Advanced Technology, 2011.

[9] S. Ehsan Razavi , Hamed Khodadadi, M.Nasser Moghaddasi," Signal Processing and Pattern Recognition Using Wavelet Transform" International Journal of Science and Advanced Technology, 2011.

[10] Alireza Alfi, Alireza Khosravi, Seyyed Ehsan Razavi," bee algoritm based nolinear optimal control applied to a continuous stirred –tank chemical reactor", Global Journal of Pure & Applied Science and Technology,2011.

[11] S.Ehsan Razavi,M.Ali Nekoui  and M.Reza Jahed Motlagh "Aircraft Controller Design to Enhance Longitudinal Maneuvers" , Australian journal of basic and applied sciences,2010 (ISI).

[12] S. Ehsan Razavi, M. Ali Nekoui and Mohammad Ravari "Near optimum control of large scale systems:Synchronous turbo generator system as a case study", International Review of Automatic Control, 2009.

[13] S. Ehsan Razavi, Hooshang Aminelahi" The near-optimum rules for linear time, large scale systems", European Journal of Scientific Research, 2009.

مقالات

[1] S. Ehsan Razavi,"A New Method to Design Aircraft Controller for Improving Longitudinal Maneuvers Capability", 91st International conferences on Engineering and Natural Science (ICENS 2016), Institute of Research and journals, ISBN: 978-93-86083-34-0.

[2] Seyed Ehsan Razavi,"Medical image of region using graph-based method", The 2nd International Conference on Science & Engineering, 18 th of March 2016 –Istanbul-Turkey.

[3] S. Ehsan Razavi; Javad Royaei; Mehdi Bahadorzadeh," Design a low current and high speed shift register based on D type flip flop", The Fourth International Conference on e-Technologies and Networks for Development (ICeND2015)-IEEE .

[4] S. Ehsan Razavi, Mehdi Bahadorzade & Hossein Bolandpour , “Application of Signal             Processing and Pattern Recognition By Wavelet Transform”, The Third International Conference on Informatics Engineering and Information Science Lods University of  Technology, Poland September 22-24, 2014.

[5] S. E. Razavi, M. R. Jahedmotlagh, A. Shiri and H. Amin Elahi “Near optimum control of large scale systems: Synchronous turbo generator system as a case study”, International University Power Engineering Conference (Upec 2007)

[6] S.Ehsan Razavi,A.Babaei, S.A.Kamali and A. Gholami Performance Improvement of Power System Stabilizer by Genetic Algorithm for One Machine Infinite Bus System”, International University Power Engineering Conference(Upec 2007)

] 7 [سید احسان رضوی و محمد جواد عنایتی ، "بررسی فنی ، اقتصادی استفاده از منابع مختلف تولید پراکنده برای تامین مصرف انرژی خانگی با در نظر گرفتن عدم قطعیت انرژی باد و خورشید در خراسان" ، کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی برق و علوم کامپیوتر . شهریور 1395 دانشگاه تهران .

4 ـــ لیست دروس تدریسی

مقطع

سیستم های کنترل پیشرفته

برنامه ریزی خطی و غیر خطی